KCOV > Školenia > Základné zručnosti a BOZP > kvalita výrobkov, podiel každého pracovníka na jej dosahovaní
 


 
Mapa stránky
Verzia pre tlač
< HORE >

kvalita výrobkov, podiel každého pracovníka na jej dosahovaní

Ciele školenia
Byť schopný aplikovať kvalitu na svojom pracovnom poste

Účastníci
Akýkoľvek nekvalifikovaní účastníci

Predpokladané znalosti
Mať prebraný modul C1

Obsah
  • Charakteristika pojmu kvalita
  • Čo je to kvalita
  • Prečo vytvárať kvalitu
  • Dôsledky nekvality výrobkov pre vyrábajúci podnik
  • Prečo pracovať kvalitne
  • Podiel každého pracovníka na požadovanej kvalite
  • Kvalita na pracovnom mieste
  • Samokontrola – jej význam
  • Účasť na postupe „5S“
  • Podávanie zlepšovacích návrhov
  • Práca v rozvojových skupinách
  • Bezpečnosť a právne predpisy automobilu
  • Body „S“
  • Body „R“
  • Body „SR“
Pedagogické metódy
Teoretické vyučovanie

Vyučujúci
Diplomovaní a kvalifikovaní školitelia

Overenie
Hodnotenie ukončenia školenia a osvedčenie

Organizácia
2 dni, teda 16 hodín

 
 
KCOV - Koordinačné centrum odborného vzdelávania